Home ProiecteInformat - Protejat M-a dat șefu afara de la munca, ce pot face ?

M-a dat șefu afara de la munca, ce pot face ?

by Erich Mocanu
https://youtu.be/b8bOQRX7TQ4
https://youtu.be/b8bOQRX7TQ4

Azi dimineață m-a chemat șefu la birou și a spus sa plec acasă ca nu mai are nevoie de mine. Ce pot face? Este #Kündigung-ul valabil? #Concediere #Demisie

  1. Demisia/Concediarea trebuie făcută în înscris cu semnătură în original. Nu este valabil pe email, whatsapp, SMS sau alta metoda electronica.
  2. Investiți 5 minute din timp dumneavoastră și lăsați ca un Avocat, Sindicat sau noi din AEBS sa aruncam un ochi asupra Concedieri primite. Asa veți avea siguranța ca ați fost dat afara legal iar dacă nu, va putem ajuta la anularea acesteia.

Atenție la Numărul MAGIC „3”

3 Zile

Din momentul în care ați fost înștiințat de angajator că vă dă afară de la muncă, aveți 3 zile timp să vă înregistrați la Arbeitsagentur ca Șomer și căutător de munca. Dacă nu vă anunțați în acest termen, puteți fi penalizat cu pana la 3 luni de zile sa nu primiți șomaj și nici asigurat medical pe aceasta perioada de penalizare.

erich-mocanu-sustinere

3 Săptămâni

Asa cum am menționat și în video, din momentul în care ați fost înștiințat ca sunteți dat afara din firma, aveți maxim 3 săptămâni timp, sa dați în Judecata Angajatorul și sa cereți anularea Concedieri pe motiv de ilegalitate. Dacă în maximul de 3 săptămâni nu este înregistrată cererea de judecata la Judecătorie (Kündigungsschutzklage), atunci Concedierea chiar dacă este ilegala, ea se transforma în una Legala.

3 Luni

Din momentul de când nu mai muncești pentru angajator, ai timp maxim 3 luni de zile sa îl dai în judecata dacă mai are sa iți dea Bani. Indiferent dacă este vorba de Salariu, Zile de Concediu sau Ore suplimentare, în maxim 3 luni, cererea de judecata trebuie sa fie înregistrată la judecătoria din dreptul Muncii (Arbeitsgericht).

You may also like

Lasă un comentariu