Home cum poti Ajuta! Aderare in AEBS

Aderare in AEBS

by Erich Mocanu
Doresc sa devin Membru AEBS.org
Bitte füllen Sie alle mit * markierten Felder aus. (Pflichtfelder)
Prenume*
Nume*
Strada, nr.*
Cod Postal / Orasul*
Data de nastere*
E-Mail*
Handy*
Membru*
 
dacă ați ales Membru pentru toată familie, va rugam sa complectați mai jos, Numele membrilor Familiei și data de naștere.
Numele si data de nastere
Numele si data de nastere
Numele si data de nastere
Numele si data de nastere
Numele si data de nastere
 
Sunt de acord cu Statutul AEBS (https://aebs.org/statutul-satzung-aebs/) *
 
Cum doriti sa achitati Cotizatia de Membru?*
IBAN
BIC (int.BLZ)
Numele proprietarului de Cont Bancar
Important: Autorizez prin prezenta AEBS.org să încaseze plățile din contul meu prin debitare directă. În același timp, am instruit instituția mea de credit să răscumpere debitele directe trase în contul meu de către AEBS.org, cu numărul de identificare al creditorului: DE72ZZZ00000961107. Numărul de referință al mandatului va fi comunicat separat – împreună cu postul de bun venit, pe care îl veți primi cu cel puțin 5 zile înainte de prima retragere.

Notă: Pot solicita rambursarea sumei debitate în termen de opt săptămâni, începând cu data debitării. Se aplică condițiile convenite cu instituția mea de credit. Pot revoca mandatul de debitare directă în orice moment.
Sunt de acord cu înregistrarea datelor mele în sistemul organizației AEBS.org și am înțeles ca organizația îmi garantează ca datele sunt în secret după legea Germana dar și după noua lege intrata în vigoare pe data de 25.Mai 2018. Politica de confidențialitate: https://aebs.org/politica-de-confidentialitate/politica-de-confidentialitate
Atenție: Odată ce ați trimis Cererea de Aderate către AEBS.org și ați primit un nr. de Membru, sunteți membru pentru 12 Luni de Zile de la Data înregistrări. Pentru a va retrage ca membru din AEBS.org, trebuie cu minim 1 Luna înainte de a se termina anul de membru, sa depuneți cererea de ieșire din AEBS. Cererea se depune cu înscrisul și cu semnătură în original. Altfel se prelungește cu încă un an calitatea de membru. Cererea se poate trimite prin posta la sediu organizatiei, prin fax la +49 3212 1334071 sau atasata in format .pdf prin email.
Pentru a vă proteja împotriva atacurilor de spam, trebuie introdus codul de securitate afișat în stânga (Combinatia de Litere si Numere) în câmpul de intrare!
 Grafik neu laden | Code anhören

Descarca formularul daca nu poti trimite formularul online

descarca apăsând: AICI

You may also like

Lasă un comentariu