Home Contact

Contact

by Erich Mocanu

Informațiile de mai jos conțin informațiile obligatorii legal obligatorii pentru identificarea furnizorului, precum și informații legale importante pe site-ul Asociației Auch Engel brauchen Schutzengel e. V.

Informațiile de mai jos conțin informațiile obligatorii legal obligatorii pentru identificarea furnizorului, precum și informații legale importante pe site-ul Auch Engel brauchen Schutzengel e. V.

Furnizor

Auch Engel brauchen Schutzengel e.V.
prescurtarea: AEBS.org sau AEBSorg
Rachelstr. 4
94163 Saldenburg
Deutschland
Telefon: +49 (0)1573 7301941
Telefax: +49 (0)3212 1334071
Internetseite: www.aebs.org
E-Mail: [email protected]
Statutul se poate vedea: aici https://aebs.org/statutul-satzung-aebs/https://aebs.org/statutul-aebs/

Registrul Organizatiilor

Auch Engel brauchen Schutzengel e.V. este înregistrat în registrul asociațiilor la judecătoria Passau sub numărul de înregistrare VR 200619.

Reprezentanti

AEBS.org este reprezentat legal de consiliu. Consiliul este format din:

Presedinte: Sanda Mocanu
Vicepresedinte: Maria Feilmeier
Secretar, Protectia Datelor si reprezentat fata de autoritati si institutii: Erich Mocanu

Editor

Responsabil de editarea site-ului web al Asociației AEBS.org

AEBS.org, Erich Mocanu
Rachelstr. 4
94163 Saldenburg

Politica de Confidențialitate

Textul întreg al politicii îl găsiți aici: https://aebs.org/politica-de-confidentialitate/

Informații legale cu privire la răspundere / exonerare

AEBS e.V. încearcă să se asigure că informațiile furnizate pe acest site web sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, erorile și ambiguitățile nu pot fi complet excluse. Prin urmare, AEBS.org nu își asumă nicio răspundere pentru actualitatea, corectitudinea, exhaustivitatea sau calitatea informațiilor furnizate. AEBS.org nu răspunde pentru daunele materiale sau imateriale cauzate direct sau indirect de utilizarea sau nefolosirea informațiilor furnizate sau de utilizarea informațiilor incorecte și incomplete, cu excepția cazului în care se poate dovedi că este voluntară sau grav neglijentă . Același lucru este valabil și pentru software-ul pus la dispoziție pentru descărcare gratuită. AEBS.org își rezervă dreptul de a schimba, suplimenta sau șterge părți ale site-ului sau întregul site fără notificare prealabilă sau de a întrerupe temporar sau definitiv publicarea.
Responsabilitatea pentru „conținutul terților” care este furnizat, de exemplu, prin legături directe sau indirecte (de exemplu, așa-numitele „legături”) către alți furnizori, necesită, printre altele, cunoașterea pozitivă a conținutului ilegal sau penal. „Conținut extern” este marcat în mod corespunzător. Asociația Germană AEBS.org nu are nicio influență asupra „conținutului terților” și nu adoptă acest conținut ca fiind propriu. Asociația Germană AEBS.org nu are cunoștințe pozitive despre conținut ilegal sau ofensator în paginile legate de alți furnizori. Dacă paginile legate de furnizori terți conțin în continuare conținut ilegal sau ofensator, Asociația AEBS.org se distanțează în mod expres de acest conținut.

Informații privind soluționarea litigiilor online

Comisia UE a creat o platformă internet pentru soluționarea disputelor online (așa-numita „platformă de sistem de operare”) Platforma de sistem de operare servește ca punct de contact pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor care decurg din contractele de servicii online. Platforma de operare poate fi accesată prin următorul link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Soluționarea litigiilor extrajudiciare

Nu suntem dispuși și nu suntem obligați să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj a consumatorilor în conformitate cu „Legea privind soluționarea alternativă a litigiilor în materie de consum (VSBG)”.

Informații legale privind drepturile de autor

Aspectul paginii de pornire, graficele utilizate, textele și celelalte conținuturi sunt protejate de drepturi de autor.

Serverbetrieb: