Home Blog Noi Reguli Covid-19 în Germania. 24.05.2020

Noi Reguli Covid-19 în Germania. 24.05.2020

by AEBS.org

Ce restricții sunt în Germania din cauza Covid-19 începând din 25.05.2020

erich-mocanu-sustinere

Baden-Württenberg

Hotelurile si Moteluri se deschid începând cu 29.Mai
Reglementări de contact: șederea în afară este permisă și cu membrii unei alte gospodării. În camere private, sunt posibile întâlniri cu frații și familiile acestora, dar și întâlniri cu membrii unei alte gospodării. Concret, se aplică următoarele: nu mai mult de cinci persoane se pot întâlni în propriile patru ziduri până la 5 iunie 2020 (există excepții, de exemplu, cu rudele și frații).
Restaurante și baruri restaurantele sunt deschise începând cu 18 mai, barurile trebuie să rămână închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții atunci când piscinele în aer liber sunt permise să se deschidă, nu este încă prevăzut. De la 2 iunie, cursurile de înot pot fi oferite din nou în bazine de înot, o operațiune de înot recreativă nu este posibilă până la o notificare ulterioară. Fanii parcului de distracții pot aștepta cu nerăbdare până pe 29 mai.
Demonstrații (menținând în același timp distanța minimă): întâlnirile sunt permise – cu condiții pentru a asigura protecția împotriva infecției – de exemplu la intervale sau număr maxim de participanți.
Școli și centre de zi la jumătatea lunii iunie, toți elevii ar trebui să primească cel puțin temporar din nou cursuri față în față. Până în prezent, nu mai mult de 50 la sută dintre copiii care vizitează în mod normal unitatea pot fi îngrijiți acolo la centrele de zi.

Bayern

Hotelurile si Moteluri se deschid începând cu 30.Mai
Reglementări de contact: Mai mulți membri ai două gospodării se pot întâlni atât în ​​spații private, cât și în spații publice.
Restaurante și baruri Zonele exterioare ale restaurantelor sunt deschise, interioare începând cu 25 mai. Nu există încă nicio perspectivă pentru barurile și barurile care sunt orientate spre servirea băuturilor.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber trebuie să rămână închise, parcurile de distracții se pot deschide începând cu 30 mai.
Demonstrații Demonstrațiile ar trebui să fie decise de la caz la caz. Locurile de întâlnire trebuie să ofere suficient spațiu pentru distanța minimă.
Școli și centre de zi Uni elevi sunt din nou în școli și numai după vacanțele de Rusalii la jumătatea lunii iunie, toți elevii trebuie să meargă la școală cel puțin zilnic. Apoi, copiilor ar trebui să li se permită, de asemenea, să se întoarcă la grădinițe, care vor fi obligatorii pentru școală în 2021/22.
Grădinițe si Creșe Începând cu 25 mai, copiii preșcolari și frații lor care vizitează aceeași unitate vor avea din nou acces la centrele de zi bavareze. De asemenea, este deschisă îngrijire de zi mare. Începând cu 25 mai 2020, maxim zece copii vor fi îngrijiți de doi sau trei îngrijitori în același timp. Grădinițe forestiere și alte centre de îngrijire de zi care nu sunt legate de construcții sunt de asemenea deschise.

Berlin

Hotelurile si Moteluri Pot deschide din 25 Mai
Reglementări de contact: Mai mulți membri ai două gospodării se pot întâlni atât în ​​spații private, cât și în spații publice.
Restaurante și baruri Este posibil să luați masa în restaurante. Taberele pure, inclusiv barurile, trebuie să rămână închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber se pot deschide începând cu 25 mai. Nu există parcuri de distracții mai mari.
Demonstrații Sunt permise întâlniri în săli închise cu până la 50 de participanți. Începând cu 25 mai, până la 100 de persoane pot participa la adunări în aer liber, până în prezent sunt 50.
Școli și centre de zi Până la vară, fiecare copil de îngrijire de zi ar trebui să primească din nou îngrijire pentru copii. Până la sfârșitul lunii mai, toți elevii cu mai puține ore ar trebui să meargă la școală.

Brandenburg

Hotelurile si Moteluri Pot deschide din 25 Mai
Reglementări de contact: Contactele din două gospodării sunt permise – în spații publice, precum și în zone private.
Restaurante și baruri trebuie să rămână închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Doar mici parcuri de distracții cu o ofertă în aer liber sunt deschise cu restricții. Piscinele în aer liber se pot deschide începând cu 28 mai, la fel ca și sălile de gimnastică.
Demonstrații Întâlnirile cu până la 50 de persoane sunt permise cu un permis special.
Școli și centre de zi Toți școlarii vor putea participa la școală și vor participa la cursuri față în față cel puțin zilnic sau săptămânal înainte de vacanța de vară. În centrele de zi, funcționarea regulată restricționată ar trebui să înceapă începând cu 25 mai.

Bremen

Hotelurile si Moteluri Pot deschide
Reglementări de contact: Mai multe rude din două gospodării se pot întâlni în spațiul public.
Restaurante și baruri Vizitele la restaurante și pub-uri sunt posibile. Există o interdicție a ghișeelor, a locurilor și a serviciului. Barele rămân închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Primele piscine în aer liber se pot deschide de la 1 iunie, începând cu 15 iunie, piscinele în aer liber ar trebui să fie deschise, în general, după prezentarea unui concept de igienă. Nu există parcuri de distracții mai mari.
Demonstrații Întâlnirile trebuie raportate și pot fi interzise oficial, restricționate sau impuse pentru a proteja împotriva infecției.

Hamburg

Hotelurile si Moteluri Hotelurile și apartamentele de vacanță pot primi oaspeți.
Reglementări de contact: Până la zece membri ai două gospodării se pot întâlni din nou fără a menține o distanță minimă de 1,50 metri.
Restaurante și baruri trebuie să rămână închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber sunt încă închise, se discută despre o posibilă deschidere. Hamburg nu are parcuri de distracții mari.
Demonstrații Întâlnirile mai mari sunt interzise și pot fi permise excepții în aer liber.
Școli și centre de zi Începând cu 25 mai, toți elevii ar trebui să primească lecții în școală cel puțin o dată pe săptămână. Centrele de zi intră în funcțiune regulată pas cu pas.

Hessen

Hotelurile si Moteluri Pot deschide
Reglementări de contact: Rudele a două gospodării au voie să călătorească împreună în spații publice.
Restaurante și baruri Pot deschide
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Timpul pentru redeschidere este încă neclar pentru piscinele în aer liber. Parcurile de distracții se pot deschide din nou.
Demonstrații Sunt permise în anumite condiții. În principiu, evenimentele cu până la 100 de persoane nu mai trebuie aprobate dacă există un concept de igienă și distanță.
Școli și centre de zi Centrele de zi trebuie să treacă treptat la funcționarea normală restricționată începând cu 2 iunie. Cursurile din școli au început din nou treptat.

Mecklenburg-Vorpommern

Hotelurile si Moteluri Hotelurile și apartamentele sunt deschise rezidenților statului federal, toate celelalte pot fi primite din nou de operatorii hotelului din 25 mai.
Reglementări de contact: Mai mulți membri ai două gospodării se pot întâlni în spații publice și private.
Restaurante și baruri Restaurantele sunt deschise. Barurile încă trebuie să fie închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber au voie să se redeschidă începând cu 25 mai. Parcurile de distracții sunt închise.
Demonstrații Evenimentele cu până la 150 de participanți sunt permise în aer liber.
Școli și centre de zi Elevii se întorc deja treptat la școală. Pe 25 mai, centrele de zi trebuie să fie din nou deschise tuturor copiilor.

Niedersachsen

Hotelurile si Moteluri Casele de vacanță pot fi operate, hotelurile ar trebui să urmeze începând cu 25 mai, cu o ocupație maximă de 60%.
Reglementări de contact: Membrii a două gospodării se pot întâlni în public.
Restaurante și baruri Restaurantele sunt deschise, barurile sunt încă închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber s-ar putea redeschide începând cu 25 mai, același lucru este valabil și în parcurile de distracții.
Demonstrații Autoritățile pot acorda scutiri pentru manifestații și întruniri în aer liber.
Școli și centre de zi Îngrijirile de urgență din centrele de zi sunt extinse treptat, iar revenirea la funcționarea normală este planificată pentru 1 august. Elevii se întorc încetul cu încetul, începând cu 15 iunie, toate clasele au cursuri în școli.

Nordrhein-Westfalen

Hotelurile si Moteluri Pot deschide
Reglementări de contact: Membrii din două familii se pot întâlni în public.
Restaurante și baruri Restaurantele sunt deschise. De obicei, barurile trebuie să rămână închise, deciziile sunt luate pe site în cazuri individuale.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber au voie să se deschidă, distanța minimă se aplică și în bazinele de înot. Parcurile de distracții au voie să-i lase pe vizitatori să intre.
Demonstrații Demonstrațiile sunt în general permise – cu condiția respectării regulilor de distanță și a unui număr maxim de participanți, calculate pe suprafața totală.
Școli și centre de zi Copiii și elevii din centrul de zi se întorc treptat. De la sfârșitul lunii mai, toți elevii ar trebui să primească lecții față în față zilnic, iar începând cu 8 iunie, ar trebui să existe o „funcționare regulată” pentru toți copiii de îngrijire de zi.

Rheinland-Pfalz

Hotelurile si Moteluri Hotelurile se pot deschide din nou turiștilor, apartamentele de vacanță pot fi închiriate din nou.
Reglementări de contact: Rudele din cel mult două gospodării se pot întâlni în spațiul public.
Restaurante și baruri Restaurantele și barurile sunt deschise. Cu toate acestea, zonele de contorizare trebuie să rămână închise.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Se presupune că piscinele în aer liber vor fi deschise pe 27 mai, parcuri de distracții pe 10 iunie.
Demonstrații Întâlnirile în aer liber pot fi permise în condiții individuale.
Școli și centre de zi Cursurile au început din nou treptat, iar toți elevii ar trebui să se întoarcă la școală până la jumătatea lunii iunie. Centrele de zi trebuie să fie deschise tuturor începând cu 2 iunie, cu toate că sunt restricționate.

Saarland

Hotelurile si Moteluri Se poate dechide
Reglementări de contact: Rudele de la până la două gospodării se pot întâlni în interior și în exterior.
Restaurante și baruri Vizitele la restaurante sunt posibile. De asemenea, barurile se pot deschide, dar cateringul este asigurat doar la mese, o ședere la ghișeu nu este permisă.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Nu este clar când piscinele în aer liber și parcurile de distracții se pot deschide din nou. Piscina a prezentat un concept pentru deschiderea băilor, pe care Ministerul de Interne îl are în vedere.
Demonstrații Întâlnirile în sensul Legii Adunării sub cerul liber sunt permise din nou în condiții speciale dacă se pot respecta reglementările privind igiena și distanța.
Școli și centre de zi În centrele de zi și școli, ar trebui să existe o „funcționare regulată posibil” până cel târziu în vacanța de vară.

Sachsen

Hotelurile si Moteluri pot deschide
Reglementări de contact: Două gospodării se pot întâlni.
Restaurante și baruri Pot deschide
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber și parcurile de distracții sunt permise să se deschidă cu condiția să aibă un concept de igienă aprobat. În prezent, totul este pregătit pentru sezonul viitor în bazinele în aer liber din Leipzig. Începând de luni, patru bazine vor fi stropite din nou, a spus Martin Gräfe, directorul managerial al bazinelor sportive din Leipzig, miercuri. Pe 1 iunie se va deschide Ökobad Lindenthal și piscina pentru copii Robbe. Când piscinele de la Dresda vor începe încă nu este clar.
Demonstrații Raliile nu mai sunt limitate la un număr specific de participanți.
Școli și centre de zi Centrele de zi și școlile primare din Saxonia se pot deschide tuturor copiilor în funcționare regulată restricționată. Elevii din școlile secundare ar trebui să fie, cel puțin parțial, învățați din nou în școli.

Sachsen-Anhalt

Hotelurile si Moteluri Apartamentele se pot deschide, hotelurile ar trebui să vină vineri – inițial pentru oaspeții din propria țară. De la 28 mai ar trebui să fie posibile vacanțele pentru turiștii din toată Germania.
Reglementări de contact: Sunt permise întâlniri de până la cinci persoane, chiar dacă nu locuiesc împreună într-o singură gospodărie. În perioada 28 mai, până la 20 de invitați pot fi invitați la sărbători private.
Restaurante și baruri Restaurantele au voie să se deschidă din nou începând de vineri – cu un permis special din raion începând de luni. Barurile se pot redeschide începând cu 28 mai.
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber și parcurile de distracții au voie să se redeschidă începând cu 28 mai
Demonstrații Demonstrațiile sunt posibile dacă autoritatea de asamblare le permite împreună cu departamentul de sănătate. Nu există un plafon forfetar pentru participanți.
Școli și centre de zi Centrele de zi și școlile sunt programate să revină la operații obișnuite pe 2 iunie.

Schleswig-Holstein

Hotelurile si Moteluri Pot deschide
Reglementări de contact: Mai mulți membri ai două gospodării se pot întâlni atât în ​​spații private, cât și în spații publice. Următoarele se aplică și la adunările publice: Membrii familiei pot întâlni până la zece persoane.
Restaurante și baruri Pot deschide
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Întâlnirile sunt interzise, ​​dar sunt posibile excepții.
Demonstrații Demonstrațiile sunt posibile dacă autoritatea de asamblare le permite împreună cu departamentul de sănătate. Nu există un plafon forfetar pentru participanți.
Școli și centre de zi Începând cu 25 mai, școala ar trebui să înceapă din nou pentru alte clase. Aceasta se aplică claselor 1 – 3 la școlile primare și clasele 8, 9 și 10 la școlile comunitare și liceele. De la 1 iunie, îngrijirea de zi va fi restricționată în centrele de zi.

Thüringen

Hotelurile si Moteluri Pot deschide
Reglementări de contact: În exterior și în interior, membrii a două gospodării se pot întâlni.
Restaurante și baruri Pot deschide
Piscine în aer liber și parcuri de distracții Piscinele în aer liber se pot deschide începând cu 1 iunie, cercurile decid singure parcurile de agrement.
Demonstrații Sunt posibile demonstrații fără restricții privind numărul de participanți.
Școli și centre de zi Municipalitățile au putut să decidă singure dacă oferă funcționare regulată în grădinițe. Acest lucru ar trebui să înceapă în toate centrele de zi până cel târziu pe 15 iunie. În școli, toți elevii ar trebui să poată face din nou cursuri față după Rusalii.
General Primul ministru din Turingia, Bodo Ramelow, intenționează să ridice toate măsurile și restricțiile generale ale coronei până pe 6 iunie.

You may also like

Lasă un comentariu