Home Blog Biroul de asistență pentru tineret ia un copil de 7 ani de la mama ei. Tribunalul Regional Superior Freiburg a decis cu două zile mai devreme ca copilul să rămână acolo!

Biroul de asistență pentru tineret ia un copil de 7 ani de la mama ei. Tribunalul Regional Superior Freiburg a decis cu două zile mai devreme ca copilul să rămână acolo!

by Erich Mocanu

Freiburg: Pe 8 martie 2021, Curtea Regională Superioară din Freiburg, al 18-lea senat civil, a decis ca Pia S., în vârstă de 7 ani, să rămână la mama ei, Mihaela S., până la noi ordine. Exact așa au văzut si biroul de asistență pentru tineret și asistență procedurală.

erich-mocanu-sustinere

Sentinta: 18 UF 4/21 von 08.03.2021

Două zile mai târziu, pe 10 martie 2021, în jurul orei 10:30, Mihaela S., mama micuței Pia S., a primit un apel de la angajatul biroului de asistență socială pentru tineret în care se spunea că fiica ei a fost preluată și plasată în o familie de plasament.

La fața locului, mama Pia S. a rămas fără cuvinte și a fugit direct la școală. Când a ajuns acolo, nu a mai fost lăsată sa intre in școală și directorul a informat-o doar că biroul de asistență pentru tineret a preluat-o pe Pia.

În aceeași zi, avocatul mamei a informat biroul de asistență pentru tineret despre decizia OLG din 8 martie 2021.

Biroul de asistență pentru tineret a informat avocatul că nu știe nimic despre decizie și că Pia a fost luată pentru că copilul este în pericol.

MINCIUNA: daca te uiti la bombardament (fotografii de mai sus), la negociere a fost prezent biroul de protectie a tineretului si chiar recunosc ca Pia trebuie sa ramana acolo, pentru ca

„În mod înțeles să presupunem că executarea ordinului de predare cu constrângere imediată l-ar înspăimânta foarte mult (copilul). Biroul de asistență pentru tineret se așteaptă ca copilul să fie traumatizat și sfătuiește cu fermitate o astfel de abordare ”

Nu există aprobare judiciară și nu ar fi niciodată solicitată.

Un motiv specific, de exemplu „Copil abuzat, copil bătut etc.” nu ar fi numit niciodată de către biroul de asistență pentru tineret.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Puteți vedea că chiar și un criminal trebuie adus în fața unui judecător în 24 de ore de la arestare pentru a decide dacă ucigașul va rămâne în arest sau nu!

Este interesant că criminalul are mai multe drepturi decât un copil.

Deoarece, conform §42 alin. 5 SGB VIII se precizeaza clar, ca este necesară o hotărâre judecătorească dacă doriți ca un copil să rămână în custodie pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pe 26 martie, după ce am luat legătura cu Parlamentul European, doamna Maria Grapini ne-a trimis o copie a scrisorii pe care a trimis-o Comisiei pentru Contestații. vezi aici

Pe 26 martie, AEBS a trimis o altă scrisoare către Procuratura din Freiburg. vezi aici

FAPTE:

Consilierul social al Oficiului de asistență pentru tineret din Freiburg a acționat împotriva deciziei Curții Regionale Superioare Freiburg 18 UF 4/21, conform MOTTO-ului: Judecătorii 3-OLG sunt ZERO!
Vinovatul este consilierul social al Oficiului pentru Protecția Tineretului din Freiburg

a) Privare de libertate § 239 StGB
b) Privarea minorilor § 235 alin. 1 StGB

pentru că a luat un copil de 7 ani de la mama ei fără un motiv întemeiat și, în plus, fără abdomene. 5 al articolului 42 din Cartea a VIII-a din Codul social să se aplice.

Alti vinovati:

Poliția Freiburg – La scurt timp după răpirea copilului, mama copilului a mers la poliție și a cerut ajutor pentru răpirea copilului. Poliția nu a făcut-o! – Rezultat „Ajutor pentru răpirea copilului”.

Procurorul Freiburg – În ciuda acuzațiilor penale de la AEBS.org și ale fratelui răpit, procurorul nu a făcut nimic. Stat contra stat!? Nu, nu în Germania!

Norbert Blüm (CDU) cu Markus Lanz. Furtul de copii de către birourile germane pentru protecția tinerilor

Alte cazuri de la Oficiul pentru Protecția Tineretului din Freiburg:

https://adrianamadeus.eu/ – Impactul asupra copilului astăzi: Tulburare de stres traumatic ca victima torturii.

Pe 13 mai 2021, Erich Mocanu de la AEBS.org a depus o petiție la Parlamentul European și a fost acceptată: vezi aici

  • Puteți vedea scrisoarea de petiție trimisă UE pe 13 mai 2021 vezi aici

Pe 14 mai 2021, Erich Mocanu a primit un ordin de penalizare de la Sta Freiburg, care a fost depus tot în aceeași zi. vezi aici

În data de 21 mai 2021, confirmarea primirii petiției de către Comisia UE nr. 0538/2021

Pe 28 mai 2021, ședința la Tribunalul Regional Superior Freiburg. Erich Mocanu ar trebui să semneze un ordin de a nu mai vorbi despre biroul de asistență pentru tineret și să nu mai rostească anumite sentințe.

Pe 14 iulie 2021 în fața AG Freiburg cauza Penala din cauza defăimării: Erich Mocanu a fost dat în judecată să plătească 4.800 de euro pentru că ar fi făcut mai multe insulte în videoclipul german din 15 martie 2021.
Verdictul: 15 zile au stabilit 15,00 euro din cauza unei mici erori în videoclip unde Erich Mocanu a spus ca Tata fetei a dat spaga Primarului. Declarațiile rămase nu sunt defăimări. Sentinta Urmeaza.

De menționat că până în prezent micuțul de 7 ani locuiește în continuare la familia de plasament și nu mai practică hobby-urile obișnuite. Acestea sunt preparatele germane! „Să despărțim în loc să ajuți copiii!”

Pe 19 octombrie 2021, petiția UE 0538/2021 a fost lansată spre sprijin. vezi aici

Dacă susțineți această petiție, vă rugăm să vă înregistrați aici și să o susțineți.

Dacă sunteți afectat și de răpirea de copii, vă rugăm să ne contactați pentru a putea fi și dvs. inclus în petiție.

Tel. [email protected] oder tel./whatsapp +4915737301941

Pe 03.11.2021 Scrisoare de la Comisia Europeana

+ Traducere din Germana in Romana

Aș dori să vă informez că Comisia pentru petiții a examinat petiția dumneavoastră și a declarat-o admisibilă. Preocuparea dumneavoastră se încadrează în sfera de activitate a Uniunii Europene.
Deputații europeni ar dori să vă informeze că Uniunea Europeană nu are competență generală în materie de familie și că dreptul material al familiei este de competența exclusivă a statelor membre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți răspunsul Comisiei din 28 septembrie 2020 la petiția 0090/2020.
În 2018, Comisia pentru petiții a adresat întrebări parlamentare Consiliului Uniunii Europene și Comisiei Europene cu privire la rolul Oficiului German pentru Protecția Tineretului în litigiile familiale transfrontaliere. Puteți găsi întrebările sub link-uri https:/ /bit.ly/3vSxipf si https://bitly/3GFbHG2 .
O înregistrare a dezbaterii plenare poate fi găsită la: https://bit.ly/3 l 41Tr7. de la . 15 noiembrie 2018 pe aceeași temă (15:00 până la 15:35).
Pe 29 noiembrie 2018, plenul a adoptat o rezoluție, al cărei text poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/3Es0pinj În rezoluție, Parlamentul European este îngrijorat de toate cazurile de presupusă discriminare împotriva părinților ne-germani de către biroul de asistență pentru tineret.t cunoștințe · și amintește. Cât de important este informarea părinților care nu sunt germani, de la început și în fiecare fază a unei proceduri referitoare la copii, imediat, complet și clar, despre procedură și posibilele consecințe ale acesteia, într-o limbă pe care soții în cauză o înțeleg pe deplin. Parlamentul European solicită statelor membre să ia măsuri specifice pentru a îmbunătăți sprijinul juridic, asistența, consilierea și informarea cetățenilor lor atunci când denunță proceduri judiciare și administrative discriminatorii sau dezavantajoase desfășurate de autoritățile germane. au fost aduse împotriva lor în dispute familiale transfrontaliere care implică copii.
Parlamentarii ar dori să vă informeze că Comisia pentru petiții plănuiește o excursie a delegației în Germania, în cadrul căreia urmează să aibă loc discuții cu reprezentanții birourilor de asistență pentru tineret și ai altor autorități.
Având în vedere acest subiect, petiția dumneavoastră a fost transmisă și coordonatorului Parlamentului European pentru drepturile copilului.
Desigur, vă voi ține la curent cu toate măsurile ulterioare în legătură cu petiția dumneavoastră.
Semnatura
Salutări calde
Dolors M.
Președintele Comisiei pentru petiții,

Citeste Scrisoarea Original in limba Germana Raspuns-Petitie-0538-21

8.11.2021 – INVITAȚIE LA ÎNTÂLNIRE CU COMISARII EUROPARLAMENTARI

Pe data de 20.12.2021 sunt invitat sa ma intalnesc cu comisarii in regiunea Franfurt. Acolo voi prezenta toate cazurile ce au ajuns in ultimile luni la noi la organizatie AEBS.org si voi condamna ferm toate măsurile luate de protectia copiilor (Jugendamt) prin nerespectarea Legilor și Convențiilor Europene.

14.12.2021 – ANULAREA INTALNIRII DIN 21.DECEMBRIE

A ajuns un email in care ne anunta comisia, ca din cauza pandemiei si restrictiilor nu mai vin in Germania pe data de 21 si 22. Decembrie. Comisarii spun ca vor veni cand se relaxeaza situatia.

21.12.2022 Contestatia facuta de Primaria Freiburg contra Deciziei Civile din data de 11.06.2021 a fost respinsa. vezi decizia

Nu ne ramane decat sa sustinem petitia 0538/2021 aici linkul: https://www.europarl.europa.eu/petitions/ro/login

Demonstratie München 20.Martie 2021
20.Aprilie in fata Consulatului Romanesc din München

Demonstratie 23.Aprilie 2021 Freiburg

Demonstratie Hannover 27.Septembrie

Demonstratie Viena 09.Octombrie 2021

Demonstratie 27/11/2021 Walsrode

07.Decembrie – Emisiune la NewsRomania https://www.facebook.com/NewsRomania11/videos/4436354633080989

Demonstratie 11/12/2021 Nürnberg

Urmatoarea Actiune 14.02.2022:

Erich Mocanu va lua parte la Demonstratia de la Bruxell un de cetatenii demonstreaza cuntra restrictilor Corona, dar dn. Mocanu contra furtului de Copii din Europa

Update 03.05.2022

Erich Mocanu a trimis din nou un email către Comisarii Europeni cu întrebarea, când au degazând sa finalizeze dosarul nostru și sa ne întâlnim.

UpDate 06.05.2022

Stimate domnule Mocanu, Am dori să vă rugăm să aveți răbdare. Călătoria delegației este planificată pentru a doua jumătate a anului 2022, probabil în săptămâna 31 octombrie, veți afla de la noi în acest context. Salutări calde Secretariatul Comisiei pentru petiții

copie raspuns

Erich Mocanu Răspunde: pentru ca nu avem răbdare și copii furați de statele membre UE sunt mai mult chinuiți decât fericiti, vom organiza de Ziua Internationala a Copiilor o Demonstratie in fata Parlamentului European la Bruxelles.

Ii rugam pe toți cei ce susțin aceasta petiție si doresc sa participe, sa se înregistreze prin formularul de mai jos. Doar asa putem garanta ca nu suntem doar 5-10 persoane la demonstrație. Daca nu se deschide formularul, apăsați aici: https://forms.gle/xrActcV9GbFbrpxdA

You may also like

Lasă un comentariu