Home Campanii Operațiunea „Ghiozdanul”

Operațiunea „Ghiozdanul”

by Erich Mocanu

Acolo unde există sărăcie, educația școlară cade adesea pe margine. Copiii care nu învață să citească, să scrie sau să facă aritmetică nu au nicio șansă să-și schimbe viața și să scape de sărăcie. Cel mai târziu până în clasa a cincea, majoritatea școlarilor din Germania vor primi un nou ghiozdan și nu vor mai avea nevoie de cel vechi. În România, mulți copii ar fi fericiți și mândri dacă ar putea obține un astfel de ghiozdan, chiar plin cu pixuri și caiete.

erich-mocanu-sustinere

Asociația „Chiar și îngerii au nevoie de îngeri păzitori”, cu sediul în Saldenburg/Passau, a inițiat campania „Operațiunea Ghiozdanelor”. De acolo se organizează transportul ghiozdanelor și al altor rechizite de ajutor în România. În Saldenburg, dar și la alte puncte de colectare din Bavaria Inferioară, se pot preda ghiozdanele uzate și, dacă este posibil, nou umplute (vezi punctele de colectare). Din 2010 colectăm și diverse alte bunuri de larg consum în Saldenburg pentru a veni în sprijinul celor nevoiași din România.

Alăturați-va!
A ajuta poate fi distractiv! Mulți copii care ne oferă vechiul lor ghiozdan sunt mândri că și-au umplut geanta pentru un alt copil.

În plus, părinții care susțin campania ghiozdanului își ajută copiii să fie mai conștienți de ceea ce au.

Nu ai un ghiozdan și tot vrei să ajuți?
Nici o problemă! Doar împachetați un pachet cu diferite rechizite școlare. Multe ghiozdane goale din depozit așteaptă să fie umplute cu aceste lucruri.
Sau

donați contravaloarea unei umpluturi de ghiozdan (costă aprox. 25 euro).
Cont de donație: IBAN: DE60 8306 5408 0004 7966 83 BIC (SWIFT): GENODEF1SLR,
Utilizare prevăzută: „Umplerea ghiozdanelor”

You may also like