Home Campanii CAMPANIA „OPERAȚIUNEA GHIOZDANUL“ A AJUNS CU BINE LA ZECI DE COPIII DIN SOIMEȘTI JUDEȚUL PRAHOVA SI IN ARAD

CAMPANIA „OPERAȚIUNEA GHIOZDANUL“ A AJUNS CU BINE LA ZECI DE COPIII DIN SOIMEȘTI JUDEȚUL PRAHOVA SI IN ARAD

by Erich Mocanu

UpDate: România este peste tot. Chiar si in localitatea Soimești-Prahova. Zona in care, parca, timpul a rămas in loc, dar, echipa AEBS se afla acolo unde statul lipsește!

erich-mocanu-sustinere

Niciunui copil nu ar trebui să-i lipsească din ghiozdanul de școală cărțile, caietele și rechizitele de care are nevoie. Însă, mulți sunt în această situație, iar noul an școlar începe în mai puțin de o lună. O mână de români din Germania cat si Av. Lucian Niculescu si colegii săi, s-au alăturat campaniei lui Sanda & Erich Mocanu si organizației AEBS.org pe care o conduc si au oferit copiilor Ghiozdane pline cu rechizite.

20220809_112809
20220809_112848
20220809_112647
20220809_112727
vlcsnap-2022-08-09-18h56m39s644

Împărțirea Ghiozdanelor a început marți la Arad unde un băiețel de 8 ani începe din septembrie clasa a 2-a iar din păcate mămica lui ce muncește la curățarea scărilor de blocurilor nu își poate permite toate rechizitele si sa tina pe Catalin la Karate.

DUMINICA 14.AUGUST ERICH MOCANU SI AV. LUCIAN NICULESCU AU AJUNS LA ȘOIMEȘTI UNDE AU PREDAT COPIILOR ALTE 34 DE GHIOZDANE PLINE CU RECHIZITE.

Am fost așteptați de preotul din Șoimești, Pr. paroh Ilie Dumitrel si 25 de copii in vârsta de 3 – 14 ani.

Pe lângă predarea Ghiozdanelor către copii, s-a organizat si un concurs „Cel mai frumos Sandwich“. Apoi fiecare copil a primit o diploma. a spus Erich Mocanu


Acolo unde există sărăcie, educația școlară cade adesea pe margine. Copiii care nu învață să citească, să scrie sau să facă aritmetică nu au nicio șansă să-și schimbe viața și să scape de sărăcie. Cel mai târziu până în clasa a cincea, majoritatea școlarilor din Germania vor primi un nou ghiozdan și nu vor mai avea nevoie de cel vechi. În România, mulți copii ar fi fericiți și mândri dacă ar putea obține un astfel de ghiozdan, chiar plin cu pixuri și caiete.

Asociația „Chiar și îngerii au nevoie de îngeri păzitori”, cu sediul în Saldenburg/Passau, a inițiat campania „Operațiunea Ghiozdanelor”. De acolo se organizează transportul ghiozdanelor și al altor rechizite de ajutor în România. În Saldenburg, dar și la alte puncte de colectare din Bavaria Inferioară, se pot preda ghiozdanele uzate și, dacă este posibil, nou umplute (vezi punctele de colectare). Din 2010 colectăm și diverse alte bunuri de larg consum în Saldenburg pentru a veni în sprijinul celor nevoiași din România.

Alăturați-va!
A ajuta poate fi distractiv! Mulți copii care ne oferă vechiul lor ghiozdan sunt mândri că și-au umplut geanta pentru un alt copil.

În plus, părinții care susțin campania ghiozdanului își ajută copiii să fie mai conștienți de ceea ce au.

Nu ai un ghiozdan și tot vrei să ajuți?
Nici o problemă! Doar împachetați un pachet cu diferite rechizite școlare. Multe ghiozdane goale din depozit așteaptă să fie umplute cu aceste lucruri.
Sau

donați contravaloarea unei umpluturi de ghiozdan (costă aprox. 25 euro).
Cont de donație: IBAN: DE60 8306 5408 0004 7966 83 BIC (SWIFT): GENODEF1SLR,
Utilizare prevăzută: „Umplerea ghiozdanelor”

You may also like