Home Campanii Împreună pentru Grigore și copii lui

Împreună pentru Grigore și copii lui

by Erich Mocanu

Povestea lui Grigore!

Grigore are 38 de ani și are 3 copiii. Sotia și mama copiilor ia părăsit acum aproximativ 5 ani, plecând în italia la munca, uitând de soț și de cei 3 copiii școlari.

In luna Martie 2020, Grigore a zburat cu unul din avioanele Charter din Romania la Bornheim langa Bonn pentru a lucra ca sezonier la Ferma Ritter.

Din păcate, după numai 2 luni de munca în agricultura, Grigore a avut un accident de munca și trebuia operat la Coloana.

Când dna. Ministru Alexandra Violate a fost în vizita la Bornheim, ia promis lui Grigore ca îl va ajuta sa ajungă acasă.

Da, asa a si fost, la ajutat sa ajungă la Airport în București și de acolo sa se descurce singur cum ajunge la Iași. (Vezi poza cu autocarul)

Grigore are nevoie urgent de Tratament și Medicamente, dar din păcate nu are asigurare medicala, pentru ca angajatorul din Germania nu la asigurat.

Noi din AEBS.org am demarat procedura de anunț al Accidentului de Munca, doar ca acest demers durează și nici nu știm dacă i se va accepta și recunoaște accidentul.

Ajuta pe Grigore si Copii lui cu o mica donatie!

Daca vrei sa il ajuti si sa donezi pe contul lui, aici in poza gasesti contul in Lei si in EURO

Daca donați prin AEBS, atunci puteți scade din venitul dumneavoastră impozabil. Va rugam sa mentionati la transferul Bancar „Grigore”

Ori și ce donație, indiferent cât e de mica, are un efect enorm de Mare. Noi iți garantam, ca fiecare bănuț donat se duce la nevoiași și în proiectele noastre ale ONG-lui.

Pentru donați prin PayPal: [email protected]

QR-PayPal

20.07.2020 au fost transferați 65,00 euro către domnu Grigore.

Up-Date 20.07.2020

Din păcate avem o veste rea pentru dn. Grigore. 

Asociația de asigurări de răspundere civilă a angajatorului agricol, a transmis ca accidentul pe care domnul Grigore la avut, nu este accident de munca.

compensația pentru evenimentul din 3 mai 2020 este respinsă, deoarece nu a existat un accident de muncă, așa cum este definit în Cartea a șaptea a Codului social – SGB VII.”

You may also like

1 cometarii

Român plecat la sparanghel în Germania, accident de muncă grav: „Grigore și copiii lui au nevoie de ajutor“ – Olt.ro 07/07/2020 - 23:33

[…] „Grigore are nevoie urgent de tratament și medicamente, dar din păcate nu are asigurare medicală, pentru că angajatorul din Germania nu la asigurat. Noi din AEBS.org am demarat procedura de anunț al accidentului de muncă, doar că acest demers durează și nici nu știm dacă i se va accepta și recunoaște accidentul“, precizează Erich Mocanu, fondatorul AEBS.org.  […]

Lasă un comentariu