Home Campanii Scrisoare deschisa către Conducerea României – CoviD19

Scrisoare deschisa către Conducerea României – CoviD19

by AEBS.org

AEBS.org cere Guvernului PNL cat si Parlamentarilor Romani, Abrogarea Art. 10 aliniat 1 din Ordonanța 7 din 4.Aprilie 2020 Militara. Romania are nevoie de fiecare forța de munca, doar astfel va putea ieși din criza financiara ce va veni.

erich-mocanu-sustinere

AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca de mâine sa ia toate măsurile posibile pentru ridicarea salariilor muncitorilor din agricultura, pentru ca romanii noștri sa nu mai plece în străinătate ca sezonieri în agricultura. Preturile de vânzare a produselor sunt în țara la fel de scumpe ca în occident, deci nu exista nici o problema sa se ridice și salariile acestora.

AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca de mâine sa ia toate măsurile posibile, ca Agricultorii Romani și Producătorii autohtoni, sa își pornească producția, pentru a garanta rezerva de produse pentru cetățenii României. Pe timpul pandemiei, trebuie toate exporturile blocate și nu doar cele către tarile NoN-EU.

AEBS.org cere Guvernului PNL cât și Parlamentarilor Romani, ca după ridicarea restricțiilor plecării din țară, fiecare cetățean la ieșirea din Romania sa prezinte o Asigurare medicala Valabila.

You may also like

Lasă un comentariu