Home Campanii Prelucrarea datelor din petitia #NOindexierung

Prelucrarea datelor din petitia #NOindexierung

by Erich Mocanu

Stimați susținători sau interesați, pe aceasta pagina dorim sa va informam, ce se va întâmpla cu datele dumneavoastră pe care le treceți in petiția #NOindexierung, ce se afla pe pagina

erich-mocanu-sustinere

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfslimhjY-jLdsHV6uh6HOZV_FA_GCG03HiU1L4HJ01OU8anw/viewform

In primul rând, dorim sa va spunem ca petiția este făcută pe contul organizației ce îl avem la Google. Pentru ca datele se strâng pe un server Google prin codul de siguranta HTTPS, datele dumneavoastră sunt in siguranță si AEBS va garantează ca nu ajunge nimeni la ele, in afara de noi cei de la conducerea  AEBS.

GDPR #NOindexierung

Când petiția se va încheia, toate susținerile strânse, vor fi luate de pe server si vor fi puse pe computerul Organizației ce nu este legat la internet si se vor șterge susținerile ce sunt de mai multe ori.

La Comisia Europeana si la Parlamentul Austriac, vor fii trimise doar listele cu următoarele date:

Nume, Prenume,
Data de nașterii,
Tara,
si daca aveți sau nu copii.

Daca cele doua instituții doresc să facă un control al susținătorilor, si ne cer cu înscrisul că doresc să primească si alte date de la unele persoane (prin sondaj), atunci noi le vom oferii si aceste date.

Dacă in timp de 30 de zile de la depunerea petiției, Comisia Europeana si  Parlamentul Austriac nu ne cere aceste informații, atunci toate datele dumneavoastră, vor fii șterse din sistem si susținerile făcute prin poze si prin formulare, vor fii arse.

Organizația AEBS, este o organizație înregistrata la Judecătoria din Passau si suntem obligați sa respectam Legea Datelor Personale din Germania (Datenschutz). In plus, AEBS a preluat si aplica deja de mai bine de 2 luni, noua lege ce va intra in vigoare pe 25.Mai.2018.  Vezi legea aici

Cei ce nu doresc sa susțină prin acest formular sau cu înscrisul pe tabelele puse la dispoziție Agențiilor si Transportatorilor, mai au posibilitatea de susținere prin următoarea paginahttps://www.openpetition.de/petition/online/no-indexierung-stop-zu-oesterreichische-schwarz-blaue-regierung.

Aici trebuie sa aveți acces la cutia poștala de email, pentru ca după ce apăsați pe butonul SEMNARE, veti primi un email cu un link pe care trebuie sa îl validați. Doar atunci susținerea dumneavoastră va fii preluata ca susținere.

Daca mai aveți întrebări sau nelămuriri, va rugam sa ne contactați pe email: [email protected] sau prin telefon la numerele : +40 736041440 sau +49 15737301941

 

 

You may also like

2 comentarii

Balaban 30/05/2018 - 14:23

Si ai nostii sunt tot copii

Atodiresei 17/06/2018 - 08:36

Susțin petiția!

Lasă un comentariu