Home Covid-19 Kinderbonus 300 € a fost aprobata de coaliția negru-roșu!

Kinderbonus 300 € a fost aprobata de coaliția negru-roșu!

by Erich Mocanu

Masuri anti-criza luate ieri de guvernul german, care se vor aplica de la 1 iulie 2020 si vor consta într-o infuzie de 130 mld. euro in economia germana

erich-mocanu-sustinere

▪️ TVA-ul în Germania va scădea între 1.lulie 2020 și 31 Decembrie 2020 de la 19% la 16% și de la7% la 5%, stimulându-se economia.

▪️Costurile cu energia electrică vor fi reduse începând cu anul 2021. În acest scop, suprataxa EEG pentru promovarea centralelor ecologice va fi redusă începând cu 2021 prin subvenții de la bugetul federal, așa cum rezultă din documentul decizional.

▪️ Municipalitățile afectate din punct de vedere financiar vor primi miliarde de euro ajutor din partea guvernului federal.

▪️Se vor oferi ajutoare de 25 miliarde de euro pentru sectoarele industriale cele mai afectate de criză.

▪️ Guvernul federal își mărește ajutorul financiar pentru cazarea celor nevoiași, va compensa pierderile datorate impozitelor pe afaceri locale și va consolida transportul public local și sectorul sănătății.

▪️ In viitor se vor investi aproximativ 50 de miliarde de euro în domenii precum economia hidrogenului, tehnologiile cuantice și inteligența artificială.

▪️ Copiii vor primi un bonus de 300 euro ( o singura data ) pentru fiecare copil in parte, care va sosi împreună cu Kindergeld.

Pentru părinții singuri plafonul de impozitare a sumei se va mari, așadar impozitul va fi mai mic pentru ei si rămân cu o suma mai mare in buzunar.

Toate aceste masuri vor fi publicate sub forma unei legi!

You may also like

Lasă un comentariu