Home Campanii Ajuta o Inimoara de 2 Saptamanii

Ajuta o Inimoara de 2 Saptamanii

by Erich Mocanu

Anastasia Maria Muraru ro.aebs.org/

Anastasia Maria Muraru ro.aebs.org/

erich-mocanu-sustinere

[thermometer raised=230 target=5000]

Anastasia Maria, puiuletul mic care s-a nascut pe 28.6.2015 a fost depistata cu o problema la Inimioara.

Doctorul din spitalul Elias din Bucuresti, dupa nastere la primul control al micutei,  a depista 2 gaurele in Inimioara Anastasiei si a luat direct legatura cu Spitalul Marie Currie din Bucuresti pentru transferul micutei. Aici doctorii au ajuns la concluzia, ca Micuta trebuie neaparat operata pana in a 20.cea ZI de la nastere pentru ca numai asa pot sa deie un pronostic de  95% ca operatia sa reuseasca de prima data. Tot odata au hotarat ca  aceasta Operatie nu poate fi facuta in Romania ci in Dortmund unde sunt Specialisti mai buni dar si cu aparatura mai performanta.

Doctorii din Spitalul Marie Currie au luat legatura cu doctorii din Dortmund si impreuna au facut toate documentele, pentru ca toate costurile de Operatie sa fie preluate de Casa de Asigurari din Romania.

Astazi 15.07.15 aceasta frumoasa Familie, a luat avionul catre Dortmund pentru a-si indeplinii visul de a avea un copil sanatos, iar toate informatiile si noutatiile ce vor aparea, speram si le dorim ca numai bune, le vom posta pe pagina micutei Anastasia Maria pe Facebook. Impreuna pentru Anastasia Maria

Aeroport_Coanda_Bucurest_Spre_germania

International Airport Henri Coandă (OTP) Bucuresti catre Dortmund

Toate cheltuielile inafara de cele a operatiei, ex. cazare parinti, mancare, zbor etc. trebuie sa le suporte familea personal.

Doar cu ajutorul nostru punand Mana de la Mana, putem lua din grijile acestei familii, astfel ca singura preocupare a lor, sa ramana vindecarea fetitei.

Modele de DONATIE:

Doneaza prin PayPal

va rugam spre: [email protected] pentru „Anastasia Maria” sau prin urmatorul Link: DONEAZA pentru Anastasia Maria

Transfer Bancar:

in EURO:
Auch Engel brauchen Schutzengel e.V.
IBAN: DE27 7406 2786 0000 4102 84
BIC (SWIFT): GEN0DEF1TIE
Verwendungszweck: Anastasia Maria

in LEI

Muraru Silviu Marian
IBAN: RO78 RZBR 0000 0600 1589 4961
BIC: RZBRROBU
donatie

 

 

You may also like

Lasă un comentariu