Home Blog Lista Germana cu Județele cu risc mare de Covid-19

Lista Germana cu Județele cu risc mare de Covid-19

by Erich Mocanu

Lista actualizata: 24.08.2020 / 20:00

Ce înseamnă asta pentru cei ce merg din Romania în Germania!
– Când intrați în Germania, puteți face testul Corvid-19 pe gratis, imediat după ce treceți de Vama Germana. „Nu este obligatoriu”
– Daca nu faceți testul Covid-19 la intrare în Germania, aveți obligația sa mergeți direct spre adresa unde locuiți fără a face opriri ce nu sunt necesare, unde sunteți obligați la 14 zile de izolare.
– Daca doriți sa scăpați de cele 14 zile de izolare, puteți face Testul in maxim 72 de ore de la venirea din Romania în Germania la doctorul de Familie.

IMPORTANT: indiferent ca faceți testul sau izolarea de 14 zile, aveți obligația de a va anunța venirea dintr-o târa sau zona cu risc, la doctorul de familie sau la instituția sanitara din regiunea dumneavoastră. https://bit.ly/31Hu8Gk

Sfatul MEU: Nu încercați sa ii păcaliți, amenzile sunt mari și se deschid si dosare penale, dacă din cauza dumneavoastră alții se infectează.

Întrebării

In cazul acesta, la intrare în Germania, opriți la politia Vamala la intrare în Germania, sau la primul punct de control, și anunțați intenția dumneavoastră. Ei la fata locului decid procedura mai departe.

Teoretic, NU – dar ce va costa sa sunați la Medicul de Familie și sa îl anunțați?

Daca veniți din o zona cu Risc, sa contactați pe cei de la Gesundheitsamt din Regiune și ei va îndrumă exact cea ce trebuie sa faceți. O lista a Birourilor de Sănătate din Regiunea dumneavoastră puteți găsi aici: https://bit.ly/31Hu8Gk

Asta este secretul lor. Aici venim și noi cu o întrebare: De ce va gândiți doar la lucruri de înșelăciune?

Contactați pe cei de la Gesundheitsamt din Regiune și ei va îndrumă exact ce trebuie sa faceți. O lista a Birourilor de Sănătate din Regiunea dumneavoastră puteți găsi aici: https://bit.ly/31Hu8Gk

You may also like

Lasă un comentariu