Home Noutati Ospat Romanesc de Craciun in Germania, Bad Griesbach

Ospat Romanesc de Craciun in Germania, Bad Griesbach

by Erich Mocanu

Tradițiile romanești încă uimesc o lume întreagă, la fel și bucătăria tradițională românească !!!!!!
Haideți alături de noi să petrecem românește această minunată sărbătoare de Crăciun, cu mâncare gătită de un adevărat bucătar Chef Cătălin Scărlătescu. Mirosul de Sărmăluțe ,dar si Ciolanul cu Varza ne vor încântă simțurile, iar pomana Porcului o vom stinge cu o țuica si vin fiert. Cozonacul si Ceaiul fierbinte ne va aduce aminte de serile de lângă Bradul de Crăciun in așteptarea renumitului Moș. Iar Moșu bineînțeles ca nu va dezamăgi copiii si va veni cu sacul plin de cadouri pentru ei. Moșu se va bucura de o colindă sau o poezie.
Ca aceste minunate bucate să ne tihnească mai bine, am ales și o formație pe măsură Logojan Band si bineînțeles indragita cântăreață de muzica populara Emilia Ghinescu.

erich-mocanu-sustinere

Poster
Tot din tradiția noastră, nu lipsesc faptele bune in ajunul sărbătorilor. Acest eveniment este si cu scop Caritabil, astfel dând posibilitatea copiilor necăjiți sa descopere Crăciunul si miracolul lui.
De asemenea in aceasta seara,veti mai avea parte de inca o surpriza .Toti platitorii de bilete ,indiferent de varsta ,vor participa la o tombola.Premiu acestei tombole ,care tot de la Mos Craciun vine,este un gadget de ultima generatie marca Iphone.

Conditiile participarii la aceasta petrecere sunt urmatoarele
Copiii pana la 7 ani intrarea libera , copiii cu varsta cuprinsa intre 8-15 ani 25 de euro , dupa 16 ani bilet intreg 50 de euro .

Toti participantii la eveniment vor avea parte de toate aceste bucate enumerate mai sus din belsug, inclusiv tuica si vinul fiert,iar pentru copii ceaiul cald . Odata intrati nu se va mai platii absolut nimic la meniul mai sus mentionat .

Cadourile de la Mos Craciun vor face pe toti copiii fericiti , indiferent de varsta .
Va așteptăm cu drag iar pentru ca locurile sunt limitate, va rugam sa faceți rezervarile din timp.

Ne bucuram sa fiți alături de noi!
Pentru mai multe informații, va rugam sa ne contactati la +49160 94631562 sau pe facebook !

https://www.facebook.com/events/637806979943558/

You may also like

Lasă un comentariu